Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Novitec Rosso Ferrari F12 Berlinetta N-Largo Reviewed by Momizat on . Pitanje je koliko je svrsishodno modifikovati super automobil sa performansama kakve ime Ferrari F12 Berlinetta, ali uvek ima onih kojima snage nikada nije dovo Pitanje je koliko je svrsishodno modifikovati super automobil sa performansama kakve ime Ferrari F12 Berlinetta, ali uvek ima onih kojima snage nikada nije dovo Rating: 0

Novitec Rosso Ferrari F12 Berlinetta N-Largo

Advertisement

Pitanje je koliko je svrsishodno modifikovati super automobil sa performansama kakve ime Ferrari F12 Berlinetta, ali uvek ima onih kojima snage nikada nije dovoljno. Za takve mušterije, tu je kompanija Novitec Rosso.

Njemačka tjuning kuća je još prošle godine predstavila svoj paket namenjen trenutno najsnažnijem i najbržem Ferrarijevom modelu svih vremena, a sada stiže novi, nazvan “N-Largo”, koji donosi agresivniji stilski izgled i poboljašane performanse.

Što se vizuelnog aspekta tiče, paket noviteta se sastoji od delova napravljenih od ugljeničnih vlakana poput prednjeg branika, šire blatobrane, naglašenije ukrasne limove pragova, novu haubu sa otvorima za vazduh, fiksirano zadnje krilo, zadnji branik, difuzor i krovni spojler.

Kada je spoljašnji izgled u pitanju, treba pomenuti NF5 NL aluminijumske 21-inčne felne na prednjoj i 22-inčne felne na zadnjoj osovini, zatamnjena zadnja svetla, kao i nove izduvne cevi.

Sada dolazimo do performansi, gde modifikacije počinju sa ogibljenjem, koje sada donosi opciju podizanja prednjeg dela za 40 milimetara pritiskom na dugme, novi izduvni sistem i poboljšanu jedinicu za kontrolu rada motora.

Rezultat promena je povećanje snage Berlinettinog V12 motora na 770 KS, dostupnih na 8600 o/min, uz 722 Nm maksimalnog obrtnog momenta, dostupnog na 6400 o/min. Prevedeno u maksimalnu brzinu, to je 350 km/h.

Komentari korisnika: