Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Objavljena službena fotografija Mercedesovog Coupea S-Klase Reviewed by Momizat on . Uoči svečane premijere na auto showu u Genevi, pojavila se fotografija novog Mercedesovog coupea S-klase. Zamjena za CL-klasu izgleda poput ublažene verzije kon Uoči svečane premijere na auto showu u Genevi, pojavila se fotografija novog Mercedesovog coupea S-klase. Zamjena za CL-klasu izgleda poput ublažene verzije kon Rating: 0

Objavljena službena fotografija Mercedesovog Coupea S-Klase

Advertisement

Uoči svečane premijere na auto showu u Genevi, pojavila se fotografija novog Mercedesovog coupea S-klase. Zamjena za CL-klasu izgleda poput ublažene verzije konceptnog coupea S-klase što nije iznenađenje jer je njemački proizvođač još na auto showu u Frankfurtu prošle godine najavio kako će serijska izvedba nalikovati konceptu.

mercedes-coupe-s-class

Elegantan i moćan 2-vratni coupe vjerojatno će biti opremljen istim motorima kao i limuzina, a izgledno je kako će na tržište biti lansirane i S63, odnosno S65 AMG varijante. Unutrašnjost putničke kabine također će biti ista kao i u limuzini, no valja napomenuti kako će upravljač biti donekle drugačijeg dizajna, dok će mnogima omiljen analogni sat biti uklonjen.

Ostale manje izmjene uključuju izmještanje drvenih detalja te dodavanje metalik površina. Vozilo bi moglo biti službeno predstavljeno i prije nego auto show u Genevi otvori svoja vrata, možda već sljedećeg tjedna.

Izvor: www.autoclick.hr

Komentari korisnika: