Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Objavljeni renderi za novi Ford Mustang Reviewed by Momizat on . Ovo su novi renderi koji prikazuju mogući izgled šeste generacije legendarnog Ford Mustanga. Napravljeni su na osnovu posljednjih špijunskih slika na kojima se Ovo su novi renderi koji prikazuju mogući izgled šeste generacije legendarnog Ford Mustanga. Napravljeni su na osnovu posljednjih špijunskih slika na kojima se Rating: 0

Objavljeni renderi za novi Ford Mustang

Advertisement

Ovo su novi renderi koji prikazuju mogući izgled šeste generacije legendarnog Ford Mustanga. Napravljeni su na osnovu posljednjih špijunskih slika na kojima se mogao vidjeti prednji dio testnog primjerka koji nije imao mnogo kamuflaže na sebi.

Ako je vjerovati procjenama onih koji su napravili ove rendere. Ono što se za sada zna jeste da će novi model biti oko 180kg lakši u poređenju sa aktuelnim, pa će bazna verzija na vagu donositi približno 1400kg. U ponudi će biti širok spektar različitih motora, od novih turbobenzinskih do tradicionalnih atmosferskih i motora sa kompresorom, a snagu bi mogli prenositi preko novog 10-stepenog automatskog mjenjača.

Ford je iskoristio konceptni Evos kao inspiraciju za izgled novog Mustanga

Koncept EVOS


Izvor vijesti : novavozila.ba

Komentari korisnika: