Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Opasan Aventador postao još opasniji – Hamann Nervudo Reviewed by Momizat on . Lamborghini Aventador ne pati od manjka aftermarket prerada, ali to nije spriječilo njemačkog Hamanna da i on prikaže svoju viziju kako bi ovaj ljuti bik iz San Lamborghini Aventador ne pati od manjka aftermarket prerada, ali to nije spriječilo njemačkog Hamanna da i on prikaže svoju viziju kako bi ovaj ljuti bik iz San Rating: 0

Opasan Aventador postao još opasniji – Hamann Nervudo

Advertisement

Lamborghini Aventador ne pati od manjka aftermarket prerada, ali to nije spriječilo njemačkog Hamanna da i on prikaže svoju viziju kako bi ovaj ljuti bik iz Sant’Agate Bolognese trebao da izgleda. Uz vlastiti pečat dao mu je i novo ime – Nervudo.

Gledajući ove slike, Nervudo izgleda kao da će odmah iz salona u Frankfurtu otići na neku trkaću stazu, koja mu je prirodno okruženje. Opremljen je sa novim prednjim branikom, dva prednja spojlera, aerodinamičkim pragovima vrata, otvorima na haubi (mogu biti od ugljičnih vlakana ili stakla) i krovu te velikim stražnjim spojlerom. Ostale promjene uključuju sportski ispušni sistem, zadnji difuzor od ugljičnih vlakana i 20/21-inčne aluminijske felge sa high-performance gumama.

Kabina je začinjena sa dvobojnim sjedištima, dijelovima od ugljičnih vlakana te volanom omotanim kožom i alkantarom.

Izvor: novavozila.ba

Komentari korisnika: