Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Paramount radi na ‘I am Paul Walker’ dokumentarcu Reviewed by Momizat on . Neočekivana smrt zvezde filma Brzi i žestoki (Fast and Furious), Paul Walkera, je ostavila automobilske entuzijaste i fanove filma u šoku pre pet godina. Paramo Neočekivana smrt zvezde filma Brzi i žestoki (Fast and Furious), Paul Walkera, je ostavila automobilske entuzijaste i fanove filma u šoku pre pet godina. Paramo Rating: 0

Paramount radi na ‘I am Paul Walker’ dokumentarcu

Advertisement

Neočekivana smrt zvezde filma Brzi i žestoki (Fast and Furious), Paul Walkera, je ostavila automobilske entuzijaste i fanove filma u šoku pre pet godina. Paramount Network je objavio da radi na dokumentarnom filmu koji prati život glumca od samih početaka, preko uspona i slave, do iznenadne smrti.

paul-walker

Premijera novog dokumentarca je zakazana za leto 2018., a režiser i koproducent su Derik Murray i Adrian Buitenhuis. Dokumentarac će sadržati intervjue Paul Walkera i njegovih kolega sa scene dok se bude bavio glumčevom filmskom karijerom, kao i njegovom strasti za vodeni život. Paul Walker je preminuo 30, novembra 2013. u 40. godini života kao suvozač u Porsche-u Carrera GT, koji je vozio njegov prijatelj i poslovni partner Roger Rodas. U vreme smrti, Walker je snimao „Brzi i žestoki deo 7“. Kako bi film bio završen, njegova braća Cody i Caleb su uskočili na scenu, uz pomoć kompjuterske animacije.

Posle više tužbi, Porsche je oslobođen bilo kakve krivice, a Walkerova ćerka je primila 10.1 miliona dolara Rodasove zaostavštine. Potpuna lista uloga i više detalja će biti objavljeni u predstojećim mesecima.

Izvor: Dmotion.rs

Komentari korisnika: