Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Peugeot otkriva monumentalnog Lava, novog ambasadora marke Reviewed by Momizat on . Peugeot će na Salonu automobila u Ženevi, 8. marta, predstaviti monumentalnog Lava. Predstavljena skulptura simbolizuje ponos, snagu i izuzetnost marke sa 200 g Peugeot će na Salonu automobila u Ženevi, 8. marta, predstaviti monumentalnog Lava. Predstavljena skulptura simbolizuje ponos, snagu i izuzetnost marke sa 200 g Rating: 0

Peugeot otkriva monumentalnog Lava, novog ambasadora marke

Advertisement

Peugeot će na Salonu automobila u Ženevi, 8. marta, predstaviti monumentalnog Lava. Predstavljena skulptura simbolizuje ponos, snagu i izuzetnost marke sa 200 godina bogate istorije. Ovaj Lav je novi ambasador marke Peugeot, s kojim se takođe obeležava 160 godina postojanja amblemskog loga.

peugeot lav 111

Ovaj Lav je monumentalni umetnički izraz, dug 12,5 m i visok 4,8 m. Kao amblem marke Peugeot već 160 godina, on je oličenje ponosa marke. Ovo bezvremensko i spektakularno umetničko delo su napravili dizajneri Peugeot Design Lab. Njihova misija je da stave svoju stručnost i znanje, kao i umeće u službu kupaca.

peugeot lav 1111

‘Dizajneri su u ovaj monumentalni Lav uneli ikonski i bezvremenski dizajn s glatkim i oblikovanim površinama. Njegove spektakularne dimenzije naglašavaju čvrsti, moćan i nepromenjivi karakter Lava.

peugeot lav 11

Njegovo držanje, stav, odlučno napredovanje bez agresivnosti je izraz spokoja i samopouzdanja u budućnost’, rekao je Gilles Vidal, direktor dizajna Peugeot.

Izvor: automania.hr

Komentari korisnika: