Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Porsche pokrenuo proizvodnju modela Macan Reviewed by Momizat on . Protekle nedjelje pokrenuta je proizvodnja modela Macan u proširenoj fabrici Porschea u Lajpcigu. Porsche Macan proizvodiće se u pogonima sa maksimalnim godišnj Protekle nedjelje pokrenuta je proizvodnja modela Macan u proširenoj fabrici Porschea u Lajpcigu. Porsche Macan proizvodiće se u pogonima sa maksimalnim godišnj Rating: 0

Porsche pokrenuo proizvodnju modela Macan

Advertisement

Protekle nedjelje pokrenuta je proizvodnja modela Macan u proširenoj fabrici Porschea u Lajpcigu. Porsche Macan proizvodiće se u pogonima sa maksimalnim godišnjim kapacitetom od 50 hiljada automobila.

porsche-macan (3)

 

Porsche je objavio promo video o proizvodnji svog novog SUV modela još u decembru prošle godine. To je bila predprodukcijska verzija atraktivnog SUV modela. “Prava” proizvodnja je pokrenuta prošle nedjelje, konkretno 11. februara, kada je oficijelni početak proizvodnje obilježio Matthias Müller, šef Porsche AG.

porsche-macan (1)

 

Kompanija Porsche proizvodi Macan u fabrici u Lajpcigu, odakle izlaze i modeli Panamera i Cayenne. Porsche je investirao 750 miliona eura u proizvodni pogon, koji zadovoljava najviše ekološke standarde. Za proizvodnju novog SUV modela Macan, zaposleno je 1.500 novih radnih mjesta.

Izvor: www.automagazin.rs

Komentari korisnika: