Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Potvrđeno! Stiže treći SUV marke Seat Reviewed by Momizat on . Prošle godine, Seat je predstavio model Ateca, letos stiže mali crossover Arona, a sledeće godine u salonima španskog proizvođača pojaviće se novi SUV. Tako će Prošle godine, Seat je predstavio model Ateca, letos stiže mali crossover Arona, a sledeće godine u salonima španskog proizvođača pojaviće se novi SUV. Tako će Rating: 0

Potvrđeno! Stiže treći SUV marke Seat

Advertisement

Prošle godine, Seat je predstavio model Ateca, letos stiže mali crossover Arona, a sledeće godine u salonima španskog proizvođača pojaviće se novi SUV. Tako će az samo dve godine, broj SUV modela sa logom Seata porasti sa nula na tri…

seat-suv

Ove informacije objavljene su na godišnjoj konferenciji, predstavivši i najbolje ekonomske rezultate kompanije u svojoj istoriji.

Novi SUV marke Seat biće dostupan u verzijama sa pet i sedam sedišta. Tehnički detalji drže se u tajnosti, ali pretpostavlja se da će automobil imati sličnu platformu kao Škoda Kodiaq.

Predsednik SEAT-a, Luca de Meo, istakao je, da će novi model privuću potpuno nove kupce, a imaće značajan uticaj i na imidž brenda. Zanimljivo je, da će se novi model proizvoditi u Nemačkoj, direktno u sedištu marke Volkswagen u Wolfsburgu. Podsetimo, Ateca silazi sa proizvodnih traka fabrike Škoda u Kvasinama (Češka), a mali crossover Arona izlaziće iz fabrike u španskom Martorellu.

Izvor: automagazin.rs

Komentari korisnika: