Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Predstavljen Lincoln Navigator 2015 Reviewed by Momizat on . Imati u sadašnje vreme jednu generaciju automobila u prodaji sedam godina, nije uobičajena pojava na automobilskom tržištu. U većini slučajeva ciklus "moralnog Imati u sadašnje vreme jednu generaciju automobila u prodaji sedam godina, nije uobičajena pojava na automobilskom tržištu. U većini slučajeva ciklus "moralnog Rating: 0

Predstavljen Lincoln Navigator 2015

Advertisement

Imati u sadašnje vreme jednu generaciju automobila u prodaji sedam godina, nije uobičajena pojava na automobilskom tržištu. U većini slučajeva ciklus “moralnog zastarevanja” traje pet godina. Ali, ne i u Lincolnu. Njegov full-size luksuzni SUV Navigator na tržištu je sedan godina, bez promena. Da li je vredelo čekati?

Lincoln-Navigator-2015

 

Lincoln je predstavio modernizovanu verziju modela Navigator, jer smatraju da je njihov SUV toliko dobar, da još treba sačekati novu generaciju. Moramo priznati, da je facelift detaljan. Automobil je dobio nova xeonon svetla i nova dnevna LED svetla. Zadnji deo, takođe je dobio nove LED svetlosne grupe sa novom grafikom.

Novog Navigatora odmah ćete identifikovati pri pogledu sa boka. Praktirčno, bočna strana vozila ostala je ista, samo su nove felne prečnika 22 inča.  Osnovne dizajnerske linije su zadržane i na instrument tabli, ali je središnji panel isti. Nov je i infotainmant sistem dijagonale 8 inča, koji dopunjuje novi displej dijsagonale 4,2 inča.

Motor Triton V8 zapremine 5,4 litra otišao je u istoriju, a zamenjen je novim turbo motorom V6 3.5 EcoBoost. U navigatoru, ovaj motor razvija maksimalnu snagu od 276 kW i maksimalni obrtni moment od 582 Nm. Agregat je uparen sa šestostepenim automatskim menjačem.

Foto:

Izvor: www.automagazin.rs

Komentari korisnika: