Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Predstavljena Lancia Delta za 2014. godinu Reviewed by Momizat on . Sa startom prodaje od januara 2014. godine i po ceni od povisokih 22.950 evra za jedan hatchback C segmenta, italijanska kompanija je predstavila osveženi kompa Sa startom prodaje od januara 2014. godine i po ceni od povisokih 22.950 evra za jedan hatchback C segmenta, italijanska kompanija je predstavila osveženi kompa Rating: 0

Predstavljena Lancia Delta za 2014. godinu

Advertisement

Sa startom prodaje od januara 2014. godine i po ceni od povisokih 22.950 evra za jedan hatchback C segmenta, italijanska kompanija je predstavila osveženi kompakt Lancia Delta za 2014. modelsku godinu.

lancia-delta3

 

Radi se o osvežavanju modela na pola tržišnog ciklusa a od izmena se ubrajaju novi bočni pragovi u boji karoserije , oba branika, dupli hromirani izduvni završeci, sjajno crni trim na centralnoj konzoli instrument table i mat crni detalji na upravljaču i instrument panelu.

Standardna oprema baznog Iron modela podrazumeva klimu, CD/MP3 plejer i sedišta presvučena tkaninom. Sledeći Silver dodaje kožni upravljač, alkantara umetke na sedištima, dvozonsku klimu, tempomat i zatamnjena stakla, dok vrhunski Gold nudi 17-inčne aluminijumske naplatke, zadnje parking senzore, sedišta presvučena perforiranom kožom, mrežu za učvršćivanje u prtljažniku i Visibility paket.

I dalje su u ponudi 3 agregata sa turbo punjačima. Bazne niči 1,6 MultiJet dizel sa 105 i 120 konja, dok benzinski 1,4 TJet (opciono bi-fuel LPG) isporučuje 120 konja i 206 Nm obrtnog momenta.

Foto:

lancia-delta

 

lancia-delta2

 

lancia-delta4

 

lancia-delta5

 

lancia-delta6

 

Izvor: www.vrelegume.rs

Komentari korisnika: