Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Procurile fotografije 2015 Subaru Legacya Reviewed by Momizat on . Zakazane premijere za salon u Čikagu 8. februara, šesta generacija Subaru Legacy sedana srednje klase je putem procurjelih fotografija otkrivena prije vremena. Zakazane premijere za salon u Čikagu 8. februara, šesta generacija Subaru Legacy sedana srednje klase je putem procurjelih fotografija otkrivena prije vremena. Rating: 0

Procurile fotografije 2015 Subaru Legacya

Advertisement

Zakazane premijere za salon u Čikagu 8. februara, šesta generacija Subaru Legacy sedana srednje klase je putem procurjelih fotografija otkrivena prije vremena.

2015_Subaru_Legacy_Leak_0008

Mada nalikuje na Legacy Concept koji je prikazan krajem novembra, čini se da je preorijentacija iz studije u serijski automobil negdje pogrešno skrenula, te nas je Subaru još jednom razočarao na tom planu.

No, na to smo već navikli jer je nakon izuzetno atraktivnog WRX koncepta, Subaru predstavio krajnje konzervativno stilizovani serijski primjerak. Nadali smo se da je to samo jedna greška ali smo se prevarili…

2015_Subaru_Legacy_Leak_0002

Kako bilo, moraćemo da prihvatimo oblik prednjih svjetlosnih grupa nalik na one sa WRX-a, dio najnovijeg dizajnerskog jezika kuće u koji još spada naglašeni gril, zaobljeniji branici i uglađenija linija krova. Zadnji dio je nešto bolji i agresivnije stilizovan od prethodnika, sa užim svjetlosnim grupama i minijaturnim spojlerom na poklopcu prtljažnika.

Enterijer donosi nešto novo, barem kada je Subaru u pitanju. Novi je klaster panel, kao i centralna konzola koja nosi touchscreen displej infotainment sistema. Modernije stilizovan je i upravljač, dok je čitava instrument tabla nekako bolje organizovana.

2015_Subaru_Legacy_Leak_0004

Za sada ne postoje zvanični detalji koji prate fotografije kada je riječ o pogonskim jedinicama ali treba očekivati 2 i 2,5 litarske boxer četvorocilindarske jedinica atmosferske i turbo orijentacija. Naravno, dvolitarski boxer dizel je za Evropu obaveza.

Sve u svemu, nadamo se da je ovo “amerikanozivana” verzija i da će za Evropu anfas biti drugačiji…

Izvor: www.vrelegume.rs

Komentari korisnika: