Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Prva zvanična fotografija nove Toyote Aygo Reviewed by Momizat on . Na međunarodnom sajmu automobila u Ženevi 2014 premijerno će biti predstavljena nova generacija modela Toyota Aygo. Japanska kompanija predstavila je prvu zvani Na međunarodnom sajmu automobila u Ženevi 2014 premijerno će biti predstavljena nova generacija modela Toyota Aygo. Japanska kompanija predstavila je prvu zvani Rating: 0

Prva zvanična fotografija nove Toyote Aygo

Advertisement

Na međunarodnom sajmu automobila u Ženevi 2014 premijerno će biti predstavljena nova generacija modela Toyota Aygo. Japanska kompanija predstavila je prvu zvaničnu fotografiju, na kojoj možemo vidjeti izgled prednjeg dijela automobila.

Aygotease-01(2)

 

Toyota Aygo nove generacija zvanično će biti predstavljena 4. marta u 08:30. Pored nove generacije modela Aygo, na štandu Toyote će premijerno biti predstavljen i koncept automobila koji za pogon koristi vodonik – Toyota FCV i koncept FV2, na kojima se isprobavaju nove forme interakcije između vozača, vozila i okruženja.

Novi Toyota Aygo je drugi model iz “kolinske trojke” (Aygo se proizvodi u češkom gradu Kolinu), koji će biti predstavljen poslije modela Peugeot 108. Na Citroën C1 moraćemo još da sačekamo.

Izvor: www.automagazin.rs

Komentari korisnika: