Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Prve fotografije redizajniranog Yarisa Reviewed by Momizat on . Na fotografijama se može vidjeti da je prednji dio osvježenog Yarisa dizajniran po uzoru na nedavno predstavljenu novu generaciju gradskog modela Aygo. I dok su Na fotografijama se može vidjeti da je prednji dio osvježenog Yarisa dizajniran po uzoru na nedavno predstavljenu novu generaciju gradskog modela Aygo. I dok su Rating: 0

Prve fotografije redizajniranog Yarisa

Advertisement

Na fotografijama se može vidjeti da je prednji dio osvježenog Yarisa dizajniran po uzoru na nedavno predstavljenu novu generaciju gradskog modela Aygo.

Yaris (1)

I dok su na Aygu dnevna LED svjetla postavljena pored svjetala za maglu, u slučaju Yarisa dnevna svjetla dijele prostor u zatamnjenim kućištima glavnih svjetala. Još uvijek nema zvaničnih fotografija na kojima se redizajnirani Yaris može vidjeti sa zadnje strane, ali se pretpostavlja da će izgledati poput srodnog modela Vitz koji nije ništa drugo nego Yaris predviđen za prodaju na japanskom automobilskom tržištu.

U Toyoti su uz redizajnirani Yaris pripremili i setove novodizajniranih felgi, a decentno je osvježen i putnički prostor u kojem će se moći dobiti posljednja verzija Toyotinog infotainment sistema koji se krije iza naziva ‘Link’.

Yaris (2)

Ono što se na fotografijama ne vidi je značajno modifikovan ovjes koji bi trebao ponuditi bolju upravljivost i niži nivo buke. Ponuda motora i mjenjača, zaključno sa hibridnom varijantom, ostaje ista kao u Yarisu prije redizajna.

Foto:

Izvor: www.klix.ba

 

Komentari korisnika: