Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Prve službene skice novog Audija TT Reviewed by Momizat on . Audi je upravo objavio nekoliko službenih dizajnerskih skica nadolazećeg TT modela treće generacije koji će svoju svečanu premijeru imati za manje od dva tjedna Audi je upravo objavio nekoliko službenih dizajnerskih skica nadolazećeg TT modela treće generacije koji će svoju svečanu premijeru imati za manje od dva tjedna Rating: 0

Prve službene skice novog Audija TT

Advertisement

Audi je upravo objavio nekoliko službenih dizajnerskih skica nadolazećeg TT modela treće generacije koji će svoju svečanu premijeru imati za manje od dva tjedna na auto showu u Genevi.

Audi-TT-2014_B

Novi TT neće svojim izgledom znatno odudarati od aktualne izvedbe već će usvojiti evolucijski styling upotpunjen detaljima inspiriranim vrhunskim R8 modelom. Kao što se to do sada nagađalo, automobil će biti opremljen prednjim i stražnjim LED svjetlima.

Audi-TT-2014_A

Audijev logo, kako se može primijetiti na skicama, premješten je s gornje prednje rešetke na donji dio konturiranog poklopca motora. Mogu se zamijetiti i široki blatobrani, istaknuta bočna linija koja se proteže cijelom dužinom vozila te specifična zakrivljena krovna linija koja završava na uzdignutom stražnjem kraju.

Audi-TT-2014_E

Novi Audi TT koristit će MQB platformu, a pogonit će ga transverzalno postavljeni, 4-cilindrični turbo motori, ali i 5-cilindrična jedinica od 380 KS u vrhunskoj TT-RS izvedbi. Agregati će biti upareni s ručnim, 6-brzinskim mjenjačem ili opcionalnom S tronic varijantom s dvostrukom spojkom. Uz nadoplatu, dostupan će biti i pogon na sva četiri kotača.

Izvor: www.autoclick.hr

Komentari korisnika: