Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Prvi model iz Faraday Future-a bi mogao biti odlagan do daljnjeg Reviewed by Momizat on . Nakon obustave izgradnje svoje milijardu dolara vredne farbike u Nevadi, pojavljuju se indicije o tome da se pred Faraday Future-om nalaze dodatni izazovi. Pre Nakon obustave izgradnje svoje milijardu dolara vredne farbike u Nevadi, pojavljuju se indicije o tome da se pred Faraday Future-om nalaze dodatni izazovi. Pre Rating: 0

Prvi model iz Faraday Future-a bi mogao biti odlagan do daljnjeg

Advertisement

Nakon obustave izgradnje svoje milijardu dolara vredne farbike u Nevadi, pojavljuju se indicije o tome da se pred Faraday Future-om nalaze dodatni izazovi.

faraday

Pre nekog vremena glavni investitor ovog startapa Jia Jueting rekao je da mu ponestaje novca, nakon proširivanja svojih poduhvata u oblasti automobilske industrije. Sada se ispostavlja da se njihovo prvo proizvodno vozilo ipak neće pojaviti 2017. godine, kako je planirano.

U detaljnom izveštaju The Financial Times-a, ljudi bliski ovoj kompaniji kažu da je nemoguće za Faradayev model da se na tržištu nađe iduće godine, zbog finansijskih problema i pauze u izgradnji fabrike.

Faraday Future je najavio da će predstaviti svoj prototip na CES-u 2017. godine u januaru, ali prema rečima bivšeg radnika ove kompanije, ni to neće značajno uticati na mogućnost da se ovaj model uskoro nađe u proizvodnji.

Izvor: totalcar.rs

Komentari korisnika: