Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Renault Mégane Coupé Cabriolet Reviewed by Momizat on . Renault je upotpunio modelsku ponudu popularnog Meganea sa Coupé-Cabriolet verzijom. Svojim dizajnom, ovaj novitet jasno se oslanja na već postojeću gamu koju č Renault je upotpunio modelsku ponudu popularnog Meganea sa Coupé-Cabriolet verzijom. Svojim dizajnom, ovaj novitet jasno se oslanja na već postojeću gamu koju č Rating: 0

Renault Mégane Coupé Cabriolet

Advertisement

Renault je upotpunio modelsku ponudu popularnog Meganea sa Coupé-Cabriolet verzijom. Svojim dizajnom, ovaj novitet jasno se oslanja na već postojeću gamu koju čine Mégane kompakt, Mégane Coupé i Mégane Estate, te nastavlja prepoznatljivu dizajnersku filozofiju.

Renault-Mégane-Coupe-2014-01

 

Ipak, ono što ga izdvaja je redizajnirani prednji branik, koji uključuje i veliki Renault logo na sjajnoj crnoj pozadini. Vjetrobransko staklo postavljeno je tako da pri vožnji brzinama do 90 km/h, smanjuje turbulencije iznad glava sva 4 putnika, a u opciji je i sklopivi deflektor, koji smanjuje buku pri većim brzinama, ali dozvoljava da u tome uživaju samo vozač i suvozač. Kao i prethodna verzija CC-a i novi se može pohvaliti najvećom panoramskom krovnom plohom u klasi, što putnicima osigurava neponovljiv doživljaj u vožnji.

Renault-Mégane-Coupe-2014-03

 

U unutrašnjosti vlada Renaultu svojsteveno uređenje i okruženje, a izdvajamo R-link multimedijalni sistem (opcioni i serijski u nekim paketima), koji dolazi sa 7-inčnim ekranom, a funkcioniše u saradnji sa joystickom na centralnoj konzoli.

Renault-Mégane-Coupe-2014-04

 

Premijerno će biti predstavljen u januaru 2014. na sajmu automobila u Briselu (Brussels Motor Show), pa će se istovremeno, shodno tome prvi modeli naći u belgijskim prodajnim salonima. Dalja tržišna ekspanzija, planirana je u martu kada će se ovaj model naći na tržištima 15 zemalja, uključujući Njemaku, Francuski i Australiju.

Renault-Mégane-Coupe-2014-06

 

Novi Mégane Coupé – Cabriolet proizvodit će se u pogonima Douai uFrancuskoj, gdje se već proizvode Renault Scénic, Grand Scénic i Scénic Xmod.

Izvor: www.carlander.ba

Komentari korisnika: