Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Renault mijenja način proizvodnje automobila Reviewed by Momizat on . Renault je objavio promotivni video u kojem je predstavio kako izgleda proces proizvodnje automobila u visokotehnološkoj tvornici u budućnosti. Cjelokupan proce Renault je objavio promotivni video u kojem je predstavio kako izgleda proces proizvodnje automobila u visokotehnološkoj tvornici u budućnosti. Cjelokupan proce Rating: 0

Renault mijenja način proizvodnje automobila

Advertisement

Renault je objavio promotivni video u kojem je predstavio kako izgleda proces proizvodnje automobila u visokotehnološkoj tvornici u budućnosti.

Renault_tvornica

Cjelokupan proces je naravno u potpunosti digitaliziran, a svaki je automobil u potpunosti prilagođen svakom kupcu do najsitnijih detalja. Kako bi to omogućio, Renault je svoju tvornicu pretvorio u ‘pametnu tvornicu, u kojoj su svi uređaji i strojevi međusobno povezani, što znači da će nadzornici putem svojih računala ili tableta u stvarnom vremenu moći nadgledati bilo koji dio procesa.

U pilot projektu kojim je sustav testiran, navodno je na ovaj način vrijeme proizvodnje jednog automobila smanjeno za više od 90 minuta.

Izvor: autoportal.hr

Komentari korisnika: