Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

RXX – auto iz Meksika Reviewed by Momizat on . Meksička automobilska industrija je najviše poznata po proizvodnji vozila i delova za druge kompanije. To se mijenja, u vrlom kratkom vremenskom roku iz ove zem Meksička automobilska industrija je najviše poznata po proizvodnji vozila i delova za druge kompanije. To se mijenja, u vrlom kratkom vremenskom roku iz ove zem Rating: 0

RXX – auto iz Meksika

Advertisement

Meksička automobilska industrija je najviše poznata po proizvodnji vozila i delova za druge kompanije.
To se mijenja, u vrlom kratkom vremenskom roku iz ove zemlje nam stiže ne jedan, već dva četvorotočkaša.

Nakon što smo upoznali model Vuhl 05, sada imamo priliku da saznamo više detalja o novoj liniji sportskih automobila kompanije RON Automóviles de México, koja je izgledom slična pomenutom 05.

Novu liniju čine dva modela, RXX koji podseća na Ariel Atom, dok je R7 inspirisan britanskim Lotusom 7. Što se RXX-a tiče, on će biti dostupan u tri različite verzije – RXX, RXX-S i RXX-R, koje će se razlikovati po završnoj obradi, količini opreme i snazi.

Za sada gotovo i da nema detaljnijih informacija, a ono što je poznato je da će RXX biti roudster male težine i visokih performansi, sa dva tandem sedišta, aluminijumskom šasijom i enterijerom kojim dominiraju ugljenična vlakna. U kompaniji najavljuju “drumski model koji donosi uzbuđenje bolida Formule 1″.

Komentari korisnika: