Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Seat Leon ST 4Drive predstavljen u Beču Reviewed by Momizat on . Seat je na bečkom auto showu predstavio Leon ST 4Drive opremljen pogonom na sve kotače s novom spojkom koja "reagira iznimno brzo na svaku akciju vozača pridono Seat je na bečkom auto showu predstavio Leon ST 4Drive opremljen pogonom na sve kotače s novom spojkom koja "reagira iznimno brzo na svaku akciju vozača pridono Rating: 0

Seat Leon ST 4Drive predstavljen u Beču

Advertisement

Seat je na bečkom auto showu predstavio Leon ST 4Drive opremljen pogonom na sve kotače s novom spojkom koja “reagira iznimno brzo na svaku akciju vozača pridonoseći značajno sigurnosti na cesti i većoj dinamici u vožnji”.

seat-leon-2014

Sustav većinu snage motora šalje na prednju osovinu, no za “nekoliko milisekundi” može snagu preusmjeriti na stražnje kotače. Ispod poklopca motora krije se 1.6-litreni TDI agregat koji razvija 105 KS i 250 Nm okretnog momenta te omogućuje ubrzanje do 100 km/h za 12 sekundi, kao i razvijanje krajnje brzine od 187 km/h. Automobil prosječno troši 4.5l/100km i emitira 119g CO2 po kilometru.

seat-leon-2014-2

Kupcima je na raspolaganju i snažnija 2.0-litrena TDI jedinica od 150 KS koja omogućuje ubrzanje do “stotke” za 8.7 sekundi te krajnju brzinu od 211 km/h. Dodatna snaga ne utječe znatno na prosječnu potrošnju goriva koja iznosi 4.8l/100km uz emisiju CO2 od 124g/km.

Izvor: www.autoclick.hr

Komentari korisnika: