Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Šef Opela ponovo podseća kritičare da kompanija ne koristi nelegalan softver Reviewed by Momizat on . CEO nemačkog proizvođača, dr Karl-Tomas Nojman, saopštio je da Opel nema bilo kakav nelegalan uređaj, kao i da su njihovi motori u skladu sa zakonskim odredbama CEO nemačkog proizvođača, dr Karl-Tomas Nojman, saopštio je da Opel nema bilo kakav nelegalan uređaj, kao i da su njihovi motori u skladu sa zakonskim odredbama Rating: 0

Šef Opela ponovo podseća kritičare da kompanija ne koristi nelegalan softver

Advertisement

CEO nemačkog proizvođača, dr Karl-Tomas Nojman, saopštio je da Opel nema bilo kakav nelegalan uređaj, kao i da su njihovi motori u skladu sa zakonskim odredbama, a takvo mišljenje dele i vlasti, što bi trebalo da pojasni čitavu situaciju.

opel-logo

Navodi tvrde da softver u Opelovim motorima možda nije ispravan. Nemačke vlasti su izjavile prošle nedelje da žele da se Opelova emisija ponovo proveri, posebno što se tiče Zafire i Insignije, kada se kreću pri brzini od 150 km/h. Nojman je rekao da metodi testiranja koje su sproveli DUH i mediji uopšte nisu podeljeni s Opelom, ali Bloomberg kaže da predstavnici medija tvrde da su podeljeni detaljni rezultati.

Opelovi čelnici će se susresti sa Nemačkim ministarstvom saobraćaja da bi prodiskutovali o situaciji.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: