Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Šefica GM-a: Samovozeća vozila moraju imati volan i pedale Reviewed by Momizat on . Šefica General Motorsa Mary Barra izjavila je kako samovozeća vozila u prvoj fazi prilagodbe trebaju zadržati volan i upravljačke pedale. Korisnici još uvijek n Šefica General Motorsa Mary Barra izjavila je kako samovozeća vozila u prvoj fazi prilagodbe trebaju zadržati volan i upravljačke pedale. Korisnici još uvijek n Rating: 0

Šefica GM-a: Samovozeća vozila moraju imati volan i pedale

Advertisement

Šefica General Motorsa Mary Barra izjavila je kako samovozeća vozila u prvoj fazi prilagodbe trebaju zadržati volan i upravljačke pedale.

Chevrolet-Bolt

Korisnici još uvijek nemaju povjerenja u samovozeću tehnologiju, ne zbog toga što je ona tehnološki inferiorna i nepouzdana, već zbog toga što njihove navike to ne dozvoljavaju. Korisnici još uvijek žele moći preuzeti stvari u svoje ruke, odnosno upravljati automobilom ukoliko to žele ili ukoliko to okolnosti zahtijevaju.

Gđa. Barra je naglasila kako će GM i dalje ostati fokusiran na proizvodnju i prodaju vozila sa tradicionalnim upravljanjem, dok će se istovremeno intenzivno pripremati za budućnost u kojima su samovozeća vozila neminovna.

Izvor: autoportal.hr

Komentari korisnika: