Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Špijuniran minimalno maskirani 2015 Audi TT Reviewed by Momizat on . Špijunske fotorgafije 2015 Audi TT kupea smo već prenosili u nekoliko navrata ali ove posljednje pružaju još najbolji uvid u to šta možemo očekivati od treće ge Špijunske fotorgafije 2015 Audi TT kupea smo već prenosili u nekoliko navrata ali ove posljednje pružaju još najbolji uvid u to šta možemo očekivati od treće ge Rating: 0

Špijuniran minimalno maskirani 2015 Audi TT

Advertisement

Špijunske fotorgafije 2015 Audi TT kupea smo već prenosili u nekoliko navrata ali ove posljednje pružaju još najbolji uvid u to šta možemo očekivati od treće generacije kupea njemačke kompanije koja je od svog nastanka bila imidž-bilder i najavljivala promene u kursu kojim se Audi kretao.

1391716455_19

 

Prototip je snimljen u Njemačkoj a na sebi ima “laganu” masku koja otkriva ipak evolutivni pravac koji je Audi namjenio za novi TT. No, moći će se pohvaliti još atraktivnijom pojavom zahvaljujući uglastije stilizovanim svjetlosnim grupama, prominentnim grilom i iskošenim vjetrobranom. Dodatno, ispupčeni blatobrani i dupli završeci izduvnog sistema u dnu zadnjeg branika zaokružuju vizuelni efekat.

1391716455_60

 

Na polju motorizacije se ne očekuju neke bitnije promjene, sem da će jedinice raspolagati sa još više snage. Bazni 1,8 TFSI oslobađa 180 ks dok dvolitarska jedinica donosi 220 ili 300 konja. Najavljen je najsnažniji TT-RS koji će iz petocilindarskog turbo agregata zapremine 2,5 litara uzvlačiti i do 400 konja.

1391716455_83

 

Poput ostalih modela iz VW Grupe koji dolaze sa agregatom naprijed, i TT će biti baziran na MQB platformi, koja donosi manju masu i bolju torzionu čvrstinu. Prema najavama, oko 80 kg manje će težiti novi TT.

Premijera Audija TT se očekuje početkom marta u Ženevi.

Izvor: www.vrelegume.rs

Komentari korisnika: