Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Sva Fordova vozila će 2017. imati Apple Carplay i Android Auto Reviewed by Momizat on . Shvativši kako im je krajnje vrijeme da uhvate korak sa sve žustrijom konkurencijom koja im, ruku na srce, po pitanju digitalizacije vozila konkurira već dulje Shvativši kako im je krajnje vrijeme da uhvate korak sa sve žustrijom konkurencijom koja im, ruku na srce, po pitanju digitalizacije vozila konkurira već dulje Rating: 0

Sva Fordova vozila će 2017. imati Apple Carplay i Android Auto

Advertisement

Shvativši kako im je krajnje vrijeme da uhvate korak sa sve žustrijom konkurencijom koja im, ruku na srce, po pitanju digitalizacije vozila konkurira već dulje vrijeme, stručnjaci iz Forda odlučili su napraviti korak naprijed i sav vozni park u 2017. opremiti posebnom podrškom za smartfone.

apple carplay ford

Proizvođač je ranije ove godine natuknuo kako bi Apple Carplay i Android Auto mogao dodati u sva vozila opremljena sustavom Sync 3. U najnovijoj službenoj izjavi potvrdili su kako će svi njihovi modeli automobila, manjih kamiona, SUV-a i električnih vozila do kraja godine imati ugrađen Sync 3.

Apple Carplay i Android Auto su, podsjetimo, softveri pomoću kojih se pametni telefoni mogu spojiti sa spomenutim operativnim sustavima na vozilo te vozaču pored standardnih informacija priskrbiti opcije poput pregleda mapa, ispisa poziva, poruka, kao i reprodukcije medija pohranjenih na uređaju.

Izvor: tportal.hr

Komentari korisnika: