Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Tatra se vraća luksuznim automobilima Reviewed by Momizat on . Ime Tatra bilo je sinonim za luksuzne automobile, koji su uglavnom služili za prijevoz prijevoznika i visokih partijskih dužnosnika. Tatra je svoj zadnji automo Ime Tatra bilo je sinonim za luksuzne automobile, koji su uglavnom služili za prijevoz prijevoznika i visokih partijskih dužnosnika. Tatra je svoj zadnji automo Rating: 0

Tatra se vraća luksuznim automobilima

Advertisement

Ime Tatra bilo je sinonim za luksuzne automobile, koji su uglavnom služili za prijevoz prijevoznika i visokih partijskih dužnosnika. Tatra je svoj zadnji automobil proizvela 1999. godine, a od onda se fokusirala samo na proizvodnju kamiona i specijalnih vozila, poput vozila za reli Paris-Dakar.

tatra

Vodstvo kompanije sada razmatra mogućnost oživljavanja prozivodnje luksuznih automobila, počevši s proizvodnjom nekog od modela iz prošlosti. Vrlo je izgledno da bi to mogao biti model T600 koji je prvi put predstavljen 1948., a na sebi ne nosi negativne asocijacije na režim koji je koristio kasnije modele.

Lako je moguće da će novi model koristiti šasiju i podvozje nekog od svjetskih proizvođača automobila, a očekuje se da bi cijena mogla iznositi 100.000 eura.

Izvor: autoportal.hr

Komentari korisnika: