Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

The Grand Tour – Treća sezona će ujedno biti i posljednja? Reviewed by Momizat on . Amazon ne planira da produži ugovor sa ekipom emisije The Grand Tour, što znači da neće biti četvrte sezone, navodi Daily Mail. Kada su Džeremi Klarkson, Ričard Amazon ne planira da produži ugovor sa ekipom emisije The Grand Tour, što znači da neće biti četvrte sezone, navodi Daily Mail. Kada su Džeremi Klarkson, Ričard Rating: 0

The Grand Tour – Treća sezona će ujedno biti i posljednja?

Advertisement

Amazon ne planira da produži ugovor sa ekipom emisije The Grand Tour, što znači da neće biti četvrte sezone, navodi Daily Mail.

grand-tour

Kada su Džeremi Klarkson, Ričard hamond i Džejms Mej potpisali ugovore sa kompanijom Amazon 2015. godine, dogovorili su se da snime tri sezone, odnosno 36 epizoda. Do sada su emitovane dve veoma uspešne sezone, ali se čini da Amazon ne namerava da produži ugovor sa njima.

Britanski tabloid, Daily Mail, navodi da je Klarkson već dobio novi posao kao voditelj kviza „Ko želi da bude milioner?“, kada se završi snimanje emisije The Grand Tour. Hamond, Mej i ostatak ekipe će morati da traže posao negde drugde.

Naime, izvor koji je upoznat sa tom situacijom je naveo da ništa ne sugeriše da će se snimiti još jedna sezona emisije, i da se svi zaposleni pitaju gde će, nakon što snimanje bude završeno.

Klarkson je odbio da komentariše ove navode, dok je producent emisjie Endi Vilman jednostavno rekao da je ekipa sada fokusirana na snimanje treće sezone.

The Grand Tour, kada je počela da se emituje, je bila na udaru kritika zbog toga što nije bilo novih ideja, međutim, druga sezona je to promenila, te sada emisija dobija mnogo više pohvala.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: