Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Tri Daihatsu Kopen koncepta stižu u Tokyo Reviewed by Momizat on . Nedavno "uskrsnuli" Daihatsu najavio je kako će na skorašnjem auto salonu u Tokyu predstaviti tri nova Kopen koncepta, a iako se o modelima gotovo ništa ne zna, Nedavno "uskrsnuli" Daihatsu najavio je kako će na skorašnjem auto salonu u Tokyu predstaviti tri nova Kopen koncepta, a iako se o modelima gotovo ništa ne zna, Rating: 0

Tri Daihatsu Kopen koncepta stižu u Tokyo

Advertisement

Nedavno “uskrsnuli” Daihatsu najavio je kako će na skorašnjem auto salonu u Tokyu predstaviti tri nova Kopen koncepta, a iako se o modelima gotovo ništa ne zna, čini se kako će biti bazirani na Kopen konceptu predstavljenom prošlog mjeseca na auto showu u istom gradu.

Daihatsu-Kopen-1[3]

 

Prvi automobil izgleda spreman za proizvodnju, a krase ga crvena karoserija te 5-krake alu-felge. Kopen Future Included ima pak sportski styling zahvaljujući prednjem spliteru, prepravljenim bočnim pragovima i istaknutom stražnjem krilu. Mogu se zamijetiti i lagani kotači te posebno znakovlje.
Kopen XM1 koncept odaje pomalo militarističku karoseriju s plastičnim štitnicima, zelenom bojom i kamuflažnim grafikama. Opremljen je i posebnom rešetkom, narančastim detaljima i jedinstvenim alu-felgama.

Foto:

Daihatsu-Kopen-2[3]

 

Daihatsu-Kopen-3[3]

 

Izvor: www.autoclick.hr

Komentari korisnika: