Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Tunerska kuća IND predstavila je svoj najnoviji tuning program za E92 M3 Reviewed by Momizat on . Dok se ovih dana isključivo priča o novom M3 i M4 koji bi trebali biti predstavljeni u januaru naredne godine, tunerska kuća IND (inače specijalizovana za M tro Dok se ovih dana isključivo priča o novom M3 i M4 koji bi trebali biti predstavljeni u januaru naredne godine, tunerska kuća IND (inače specijalizovana za M tro Rating: 0

Tunerska kuća IND predstavila je svoj najnoviji tuning program za E92 M3

Advertisement

Dok se ovih dana isključivo priča o novom M3 i M4 koji bi trebali biti predstavljeni u januaru naredne godine, tunerska kuća IND (inače specijalizovana za M trojke) predstavila je svoj najnoviji tuning program za E92 M3, čija je proizvodnja i zvanično prestala prije par mjeseci.

Ovaj model je, osim izgleda, poseban i po tome što je zapravo djelo samo jednog čovjeka pod imenom Jason. Cjelokupan tuning je odradio u svojoj privatnoj garaži, dok je IND pružio konsultantske usluge. Rezultat je model koji bi mogao poslužiti kao primjer kako tunirati auto da se ističe u saobraćaju.

Ofarban u Signal zelenu boju, ovaj M3 je dobio KW ClubSport opruge, ESS VT2 kompresor, nove Brembo kočnice i par aerodinamičkih komponenti poput ogromnog zadnjeg spojlera i kućišta retrovizora koja su izrađena od ugljičnih vlakana.

Komentari korisnika: