Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

U Porscheu zapošljavaju 1200 novih radnika, kreće električna ofenziva Reviewed by Momizat on . Nakon što je hibridnom Panamerom pokazao da je spreman za novo doba autoindustrije, Porsche sada okreće novu stranicu i priprema teren za dolazak prvog električ Nakon što je hibridnom Panamerom pokazao da je spreman za novo doba autoindustrije, Porsche sada okreće novu stranicu i priprema teren za dolazak prvog električ Rating: 0

U Porscheu zapošljavaju 1200 novih radnika, kreće električna ofenziva

Advertisement

Nakon što je hibridnom Panamerom pokazao da je spreman za novo doba autoindustrije, Porsche sada okreće novu stranicu i priprema teren za dolazak prvog električnog modela.

Porsche-taycan-prod1201

A to će biti Taycan, proizvodna izvedba prelijepog koncepta Mission-E, zbog kojeg Porsche gradi potpuno novi proizvodni pogon. Nazvao ga je “tvornicom u tvornici”, a radi se o tehnološki naprednoj proizvodnoj liniji u sklopu tvornice u Zuffenhausenu.

Porsche-taycan-prod1200

A s Taycanom njemački proizvođač polako napušta koncept klasične linije za montažu kakva se koristi od uvođenja industrijske velikoserijske proizvodnje. Porsche tako uvodi kontinuiran proizvodni proces i potpuno automatiziran transportni sustav bez vozača. Kombiniranjem klasične montažne i linije za kontinuiranu proizvodnju, povećat će se učinkovitost proizvodnog ciklusa. A time će se u isto vrijeme na istom mjestu moći paralelno provoditi više radnih ciklusa.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: