Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Vlasnici spornih TDI modela u SAD skidaju delove sa vozila i prodaju ih pre otkupa Reviewed by Momizat on . Čini se da 'duh zakona' uskoro može postati 'slovo zakona' jer je sudija Čarls Brejer izdao upozorenje vlasnicima Volkswagena sa TDI motorima da prekinu sa skid Čini se da 'duh zakona' uskoro može postati 'slovo zakona' jer je sudija Čarls Brejer izdao upozorenje vlasnicima Volkswagena sa TDI motorima da prekinu sa skid Rating: 0

Vlasnici spornih TDI modela u SAD skidaju delove sa vozila i prodaju ih pre otkupa

Advertisement

Čini se da ‘duh zakona’ uskoro može postati ‘slovo zakona’ jer je sudija Čarls Brejer izdao upozorenje vlasnicima Volkswagena sa TDI motorima da prekinu sa skidanjem delova pre vraćanja vozila za uzimanje otkupa. Nekoliko vlasnika je skidalo delove sa automobila, odvojeno ih prodavajući.

motori-vw

Sud je naložio otkup ali uz šturo objašnjenje, u kojem se kaže da „automobil mora biti operativan“, što znači da može da se kreće. To je ostavilo dosta praznog prostora za manipulacije i svojevoljne interpretacije.

Ovakvo ponašanje kupaca bi moglo da dovede do toga da Volkswagen ne može da otkupi vozila u dotičnom stanju, dok ukoliko ništa nije dirano, neće biti nikakvih problema.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: