Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Volkswagen će radnicima isplatiti bonus snova Reviewed by Momizat on . U Volkswagenu su odlučili poštovati prava radnika i isplatiti im značajne bonuse kao posljedicu pozitivnog poslovanja. Svi radnici Volkswagena će sukladno kolek U Volkswagenu su odlučili poštovati prava radnika i isplatiti im značajne bonuse kao posljedicu pozitivnog poslovanja. Svi radnici Volkswagena će sukladno kolek Rating: 0

Volkswagen će radnicima isplatiti bonus snova

Advertisement

U Volkswagenu su odlučili poštovati prava radnika i isplatiti im značajne bonuse kao posljedicu pozitivnog poslovanja.

vw-golf

Svi radnici Volkswagena će sukladno kolektivnom ugovoru za 2017. godinu primiti bonus na plaću u iznosu od 4.100 eura bruto, uključujući i specijalnu nagradu, što je 40 % više u odnosu na godinu prije. U Volkswagenu ovu odluku smatraju logičnom posljedicom snažnog timskog rada Volkswagenovih zaposlenika, ali i samih poslovnih rezultata u posljednje dvije godine.

Također, uprava je nakon razgovora s predstavnicima radnika u njemačkim tvornicama odlučila bonusu temeljenom na poslovnim rezultatima dodati i specijalnu nagradu kako bi naglasila da je prepoznala privrženost radnika i obilježila izvanredan poslovni rezultat kompanije. Pravo na bonus ima svih 120.000 radnika u Njemačkoj. Volkswagenov profit u 2017. godini iznosio je oko 13,8 milijardi eura, što je dvostruko više u odnosu na godinu prije.

Podsjetimo, prošle godine je u medijima odjeknula vijest o Porscheovom bonusu radnicima u iznosu od oko 9.000 eura. Tada su Volkswagenovi radnici dobili prosječni bonus od 2.900 eura.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: