Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Volkswagen ima pakleni plan za oporavak – električna vozila Reviewed by Momizat on . Volkswagen ima službeni plan za oporavak. Zove se 'Strategy 2025' i predstavlja najznačajniji povijesni iskorak za ovog proizvođača. Volkswagen Group je ovih da Volkswagen ima službeni plan za oporavak. Zove se 'Strategy 2025' i predstavlja najznačajniji povijesni iskorak za ovog proizvođača. Volkswagen Group je ovih da Rating: 0

Volkswagen ima pakleni plan za oporavak – električna vozila

Advertisement

Volkswagen ima službeni plan za oporavak. Zove se ‘Strategy 2025′ i predstavlja najznačajniji povijesni iskorak za ovog proizvođača.

vw-taigun

Volkswagen Group je ovih dana otkrio neke poslovne detalje vezane uz ‘Strategy 2025′, vezane uz pripadajuće brandove VW, Porsche, Audi, Škoda i SEAT. Naglasak je na ‘zelenim stvarima’, što ne čudi pretjerano s obzirom na skandal s eko-testovima, od kojeg cijela grupa još uvijek osjeća posljedice.

Do 2025. godine iz grupe će ‘izletjeti’ više od 30 električnih modela, koji će navodno koristiti učinkovitije baterijske sustave koji će osigurati veći domet od postojećih rješenja. Broj uključuje potpuno nove električne modele, kao i elektrificirana izdanja dizelskih i benzinskih vozila iz trenutne ponude.

Pored toga, VW Group je izjavio kako do 2025. godine planiraju predstaviti i vlastito potpuno autonomno rješenje za vozila sutrašnjice, a planirane investicije u razvoj novih tehnologija iznosi preko 10 milijardi eura.

‘Koristimo trenutnu krizu kako bismo potpuno izmijenili lice VW grupe. Iskreno vjerujemo kako možemo i hoćemo napraviti bolji Volkswagen’, kažu iz VW-a.

Izvor: tportal.hr

Komentari korisnika: