Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Volkswagen prestrojava svoj portfolio u SAD Reviewed by Momizat on . Kupci automobila u SAD, koji razmatraju mogućnost da sebi priušte neki Volkswagen u toku sledeće godine, mogu da očekuju velike promene u portfoliju nemačkog pr Kupci automobila u SAD, koji razmatraju mogućnost da sebi priušte neki Volkswagen u toku sledeće godine, mogu da očekuju velike promene u portfoliju nemačkog pr Rating: 0

Volkswagen prestrojava svoj portfolio u SAD

Advertisement

Kupci automobila u SAD, koji razmatraju mogućnost da sebi priušte neki Volkswagen u toku sledeće godine, mogu da očekuju velike promene u portfoliju nemačkog proizvođača. Ono što je poznato je da će se Golf Alltrack pridružiti ponudi, ali i postojeći modeli će dobiti unapređenja.

vw-hq

Oni koji ne žele veći Alltrackov klirens i dodatne elemente na karoseriji, moći će da se odluče za Golf SportWagen sa opcionim 4Motion pogonom na sve točkove. Kupci mogu dobiti isključivo sistem baziran na Haldex-5 u osnovnom S trimu, dok menjač po želji može biti manuelni ili automatski.

VW planira da pretrese GTI za 2017. godinu. Novi Sport paket će se naći između S i SE verzija. Modeli sa petoro vrata dolaze standardno sa felnama od 18 cola i Performance paketom, koji dodaje 10 ks, za total od 220, veće kočnice iz Golfa R, i diferencijal sa ograničeni proklizavanjem. Tu su i bi-ksenonski farovi, LED dnevna svetla, ulazak u automobil bez ključa sa startovanjem putem dugmeta.

Očigledno je da će Volkswagen pojednostaviti svoju prodajnu paletu u SAD. Jetta Hybrid više nije dostupna, a spajanje paketa ima za cilj da redukuje opcije za ostale modele.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: