Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Volkswagen proizveo prvu karoseriju produženog Tiguana Reviewed by Momizat on . Ponuda modela Volkswagen Tiguan sledeće godine će dopuniti produžena varijanta. Nemačka kompanija se već priprema za dolazak nove karoserijske verzije Tiguana - Ponuda modela Volkswagen Tiguan sledeće godine će dopuniti produžena varijanta. Nemačka kompanija se već priprema za dolazak nove karoserijske verzije Tiguana - Rating: 0

Volkswagen proizveo prvu karoseriju produženog Tiguana

Advertisement

Ponuda modela Volkswagen Tiguan sledeće godine će dopuniti produžena varijanta. Nemačka kompanija se već priprema za dolazak nove karoserijske verzije Tiguana – u svojoj fabrici u meksičkom gradu Puebla proizvedena je prva karoserije za ovaj model…

vw-tiguan

Montaža je trenutno u probnoj fazi, jer Volkswagen najpre treba da testira da li su mašine pravilno kalibrisane. Zbog proizvodnje modela Tiguan LWB, u najvećoj fabrici Volkswagena van Nemačke, proizvodni kapaciteti dodatno su prošireni.

Serijska proizvodnja produženog Tiguana, u Meksiku će početi u prvom kvartalu 2017. godine. Iz meksičke fabrike izlaziće Tiguan LWB za celi svet, sa izuzetkom Kine, gde će biti realizovana njegova lokalna proizvodnja. Produženi Tiguan svakako će najinteresantniji biti na tržištu Sjedinjenih Američkih Država, ali prodavaće se i na skoro svim evropskim tržištima (nadamo se da smo tu i mi). Podsetimo, produženi Tiguan imaće tri reda sedišta.

Druga generacija Tiguana biće dostupna u tri karoserijske verzije. Baznu i produženu verziju dopuniće i sportska verzija Tiguan Coupe.

Izvor: automagazin.rs

Komentari korisnika: