Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Volkswagen želi uložiti više od 10 milijardi eura u proizvodnju u Kini Reviewed by Momizat on . Vlada u Pekingu takvu je regulativu željela primjeniti u 2018. godini, ali je ipak odustala na godinu dana nakon što su Njemačka i neke druge strane kompanije i Vlada u Pekingu takvu je regulativu željela primjeniti u 2018. godini, ali je ipak odustala na godinu dana nakon što su Njemačka i neke druge strane kompanije i Rating: 0

Volkswagen želi uložiti više od 10 milijardi eura u proizvodnju u Kini

Advertisement

Vlada u Pekingu takvu je regulativu željela primjeniti u 2018. godini, ali je ipak odustala na godinu dana nakon što su Njemačka i neke druge strane kompanije iskazale zabrinutost zbog kompleksnog sustava kvota.

vw-logo

Njemački proizvođač vozila Volkswagen (VW) planira uložiti preko 10 milijardi eura u proizvodnju automobila u Kini. Radi se o automobilima koji će koristiti nove pogonske agregate.

Zajedničko ulaganje Volkswagena i JAC Motors firme koja je u državnom vlasništvu Kine odnosi se na proizvodnju električnih vozila. Cilj je proizvesti prvo električno vozilo koje bi moglo izaći na tržište sljedeće godine, priopćili su iz VW-a.

Ulaganje i partnerstvo bi trebalo pomoći njemačkom proizvođaču u ostvarivanju cilja i lansiranja desetak novih modela te isporuki oko 1,5 milijuna vozila pokretanih na nove energente u Kini do 2025. godine.

Izvor: autoportal.hr

Komentari korisnika: