Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Volkswagenov V5 2.5L motor mijena 1.8L motor Reviewed by Momizat on . Volkswagen of America najavio je seriju izmjena za njihovu 2014. liniju. Prva izmjena je da će veremešni 2.5-litreni petocilindarski motor koji razvija 170 KS i Volkswagen of America najavio je seriju izmjena za njihovu 2014. liniju. Prva izmjena je da će veremešni 2.5-litreni petocilindarski motor koji razvija 170 KS i Rating: 0

Volkswagenov V5 2.5L motor mijena 1.8L motor

Advertisement

Volkswagen of America najavio je seriju izmjena za njihovu 2014. liniju.
Prva izmjena je da će veremešni 2.5-litreni petocilindarski motor koji razvija 170 KS i 240 Nm okretnog momenta biti zamjenjen sa novim 1.8-litrenim četvorocilindarskim motorom koji također razvija 170 KS i 249 Nm okretnog momenta.

Volkswagen također najavljuje i svoje planove da ponudi VW Car-Net povezane servise za Bubu, CC, Eos, Jetta, Passat i Tiguan modele. OnStar bazirani servis ima veliki broj sigurnosnih karakteristika među kojima je i pomoć u slučaju da vozilo bude ukradeno kao i različita druga sigurnosna unaprjeđenja.
Pored toga, Volkswagen je najavio i predstavljanje Beetle Convertible R-Line, Touareg R-Line i Tiguan R-Line modela u toku ove jeseni.

Komentari korisnika: