Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Volvo će na razvoju samovozećih vozila surađivati s LG-om Reviewed by Momizat on . Sastanak na najvišoj razini između Volva i LG-a rezultirat će suradnjom po kojoj će korejski gigant LG zajedno s Volvom surađivati na razvoju novih automobila. Sastanak na najvišoj razini između Volva i LG-a rezultirat će suradnjom po kojoj će korejski gigant LG zajedno s Volvom surađivati na razvoju novih automobila. Rating: 0

Volvo će na razvoju samovozećih vozila surađivati s LG-om

Advertisement

Sastanak na najvišoj razini između Volva i LG-a rezultirat će suradnjom po kojoj će korejski gigant LG zajedno s Volvom surađivati na razvoju novih automobila.

volvo

LG je inače poprilično uključen u autoindustriju, tako da primjerice, proizvodi 11 ključnih elemenata sustava za novi električni Chevrolet Bolt, uključujući i baterije kao i motore.

Za suradnju s Volvom, LG će vjerojatno kao i do sada nastavljati isporučivati baterije za samovozeće automobile, s tim da će imati zadatak osigurati bateriju velikog kapaciteta koja će električnim Volvo modelima koji na tržište stižu 2019. morati osigurati autonomiju od 500 km. Uz motore, za očekivati je da će tvrtke surađivati i na razvoju infotainment sustava.

Izvor: autoportal.hr

Komentari korisnika: