Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Zaposlenica BMW-a krala novac, pogodite koji je auto kupila Reviewed by Momizat on . 50-godišnjakinja je tijekom gotovo tri godine otuđila preko milijun dolara, a usprkos službenom BMW-u kupila si je klasičan američki coupe. Amerikanka Vanessa V 50-godišnjakinja je tijekom gotovo tri godine otuđila preko milijun dolara, a usprkos službenom BMW-u kupila si je klasičan američki coupe. Amerikanka Vanessa V Rating: 0

Zaposlenica BMW-a krala novac, pogodite koji je auto kupila

Advertisement

50-godišnjakinja je tijekom gotovo tri godine otuđila preko milijun dolara, a usprkos službenom BMW-u kupila si je klasičan američki coupe.

Ford_Mustang_Bullitt

Amerikanka Vanessa Vence-Small je ukrala novac od BMW-ovog dilera u Darienu, Connecticut, kako bi si između ostalog kupila i sportski auto, ali ne i neki iz BMW-ove ponude. Visoko pozicionirana zaposlenica američkog salona BMW-ovih automobila novac je potrošila kod konkurencije, u salonu Forda. Tamo si je za 50.000 USD kupila Mustanga.

Međutim, to je tek kap u potrošačkoj močvari u koju je upala Vence-Small. Tijekom suđenja je utvrđeno kako je u razdoblju od listopada 2014. godine do lipnja 2017. godine Vanessa olakšala račun tvrtke za oko 1,1 milijuna USD. A osim na auto, taj je novac trošila na skupa putovanja prvom klasom, pa je sa suprugom tako posjetila Jamajku, Australiju, Havaje i Meksiko. Dio novca potrošio se i na renovaciju kuće, kao i na kupovinu automobila, skupe odjeće i kozmetičke zahvate.

Sud ju je proglasio krivom i osudio na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 30 mjeseci. U zatvor se mora javiti 4. veljače. Dodatno, Vanessa će morati u potpunosti pokriti gubitak tvrtke i osiguravatelja, ali i vratiti sve što si je kupila, a može se unovčiti. Do sada je vratila oko 200.000 USD uključujući 28.840 USD na koliko je procijenjen Fordov auto koji joj je već oduzet.

Ponovimo, Vanessa je bila visokopozicionirana zaposlenica BMW-ovog salona s godišnjom plaćom od 150.000 USD i pravom na 24-satno korištenje luksuznog BMW-a. Očito to nije bilo dovoljno za vjernost i predani rad u tvrtki.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: