Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Aston Martin predstavio koncept aviona Reviewed by Momizat on . Kompanija Aston Martin je predstavila koncept svog aviona. Aston Martin je zaposlen u posljednje vrijeme, tu je nova fabrika u Walesu, kompletna ponuda modela j Kompanija Aston Martin je predstavila koncept svog aviona. Aston Martin je zaposlen u posljednje vrijeme, tu je nova fabrika u Walesu, kompletna ponuda modela j Rating: 0

Aston Martin predstavio koncept aviona

Advertisement

Kompanija Aston Martin je predstavila koncept svog aviona.

Volante Vision Concept (1)

Aston Martin je zaposlen u posljednje vrijeme, tu je nova fabrika u Walesu, kompletna ponuda modela je osvježena te su dodani neki noviteti, a radi se čak i na podmornici.

Volante Vision Concept (2)

Sada je predstavljen Volante Vision Concept koji predstavlja avion. Razvijen je u saradnji s Univerzitetom Cranfield te kompanijama Cranfield Aerospace Solutions i Rolls-Royce Aerospace, a njegov cilj je omogućiti luksuzni lični zračni transport.

Volante Vision Concept (3)

Zasad je projekt u fazi koncepta, a Volante Vision Concept nije tipični lagani avion jer koristi posljednje novitete iz aviondustrije, elektrifikacije i autonomnih tehnologija, što ga čini istinskim vozilom iz budućnosti.

Kako poručuju iz Aston Martina, njihov san je da promijene budućnost transporta te da svojim kupcima ponude novu dimenziju slobode.

Izvor: klix.ba

Komentari korisnika: