Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

GENEVA MOTOR SHOW 2019: Imagine by KIA Reviewed by Momizat on . Na Salonu automobila u Ženevi, južnokorejska KIA premijerno je predstavila futuristički koncept električne limuzine koji nosi naziv Imagine by KIA KIA je još pr Na Salonu automobila u Ženevi, južnokorejska KIA premijerno je predstavila futuristički koncept električne limuzine koji nosi naziv Imagine by KIA KIA je još pr Rating: 0

GENEVA MOTOR SHOW 2019: Imagine by KIA

Advertisement

Na Salonu automobila u Ženevi, južnokorejska KIA premijerno je predstavila futuristički koncept električne limuzine koji nosi naziv Imagine by KIA

Kia-Imagine_Concept-2019-1280-01

KIA je još pre Ženeve najavila da će na prvom velikom evropskom salonu automobila, premijerno prikazati futuristički koncept električne limuzine sa četvoro vrata, koja je dobila pomalo neobičan naziv Imagine by KIA.

Kia-Imagine_Concept-2019-1280-07

Reč je o fuziji limuzinskog i SUV karoserijskog oblika, koji je konceptualno sličan nedavno predstavljenom Polestar 2 ili Tesla Model X. Budući serijski automobil imaće novu platformu, specijalno prilagođenu električnom pogonu, a deliće je sa „rođakom“ iz Hyundai brenda.

Kia-Imagine_Concept-2019-1280-0c

Prikazani koncept za sada je u domenu studije, sa tzv. suicide doors sistemom otvaranja vrata, dok je najupečatljivija stvar u enterijeru činjenica da se umesto velikih displeja, nalazi čak 21 zaseban displej visoke rezolucije, formata aktuelnih „pametnih“ telefona.

Izvor: topspeed.rs

Komentari korisnika: