Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Audi PB 18 e-tron najavljuje nasljednika R8 modela Reviewed by Momizat on . Audi najavljuje predstavljanje novog električnog konceptnog automobila, a ako je suditi prema teaser fotografiji to će biti novi hiperautomobil na električni po Audi najavljuje predstavljanje novog električnog konceptnog automobila, a ako je suditi prema teaser fotografiji to će biti novi hiperautomobil na električni po Rating: 0

Audi PB 18 e-tron najavljuje nasljednika R8 modela

Advertisement

Audi najavljuje predstavljanje novog električnog konceptnog automobila, a ako je suditi prema teaser fotografiji to će biti novi hiperautomobil na električni pogon.

audi-PB-18-e-tron-teraser

Audi će 23. augusta na Pebble Beach-u predstaviti novi koncept pod oznakom PB18 e-tron. Ovaj električni hiperautomobil dizajnerski je vrlo sličan uspješnom modelu R18 e-tron sa kojim je Audi dominirao na Le Mansu.

Izgled automobila ipak je u drugom planu jer ovaj koncept ispod poklopca motora krije visoku tehnologiju. Oznaka e-tron ukazuje na električni pogon, a PB 18 mogao bi poslužiti kao razvojni temelj za nasljednika modela R8, odnosno njegovu potpuno električnu verziju. To i ne čudi jer Audi se okreće potpunoj elektrifikaciji svoje ponude.

Više detalja o ovom modelu bit će poznato nakon njegovog predstavljanja.

Izvor: carlander.ba

Komentari korisnika: