Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Audi u Ženevu stiže s konceptom Q4 e-tron Reviewed by Momizat on . Kompanija Audi je objavila skice svog koncepta Q4 e-tron koji namjerava predstaviti u martu na Sajmu automobila u Ženevi. Još uvijek nije jasno da li je koncept Kompanija Audi je objavila skice svog koncepta Q4 e-tron koji namjerava predstaviti u martu na Sajmu automobila u Ženevi. Još uvijek nije jasno da li je koncept Rating: 0

Audi u Ženevu stiže s konceptom Q4 e-tron

Advertisement

Kompanija Audi je objavila skice svog koncepta Q4 e-tron koji namjerava predstaviti u martu na Sajmu automobila u Ženevi.

audi-koncept (1)

Još uvijek nije jasno da li je koncept direktni uvid u produkcijski model Q4 koji će se pojaviti kasnije ove godine te je već primijećen s kamuflažom tokom zimskog testiranja, Međutim, koncept definitivno najavljuje ono što donosi sljedeća generacija električnih Audijevih automobila nakon E-tron SUV-a i E-tron GT sportske limuzine.

Na skicama je kompaktni SUV coupeovskog izgleda, širokom prednjom maskom i osvijetljenom e-tron oznakom na prednjem braniku i pragovima. Čini se da ima tradicionalne retrovizore na vratima umjesto kamera te ekrana osjetljivih na dodir poput onih u E-tron SUV-u. Audijeva Matrix LED svjetla su također dio automobila.

audi-koncept (2)

Unutrašnjost prikazuje instrument tablu fokusiranu na vozača koja je posudila neke elemente od nedavno predstavljenog modela Q3. Dugmad su uglavnom zamijenjena ekranima i panelima osjetljivim na dodir.

audi-koncept (3)

Q4 e-tron će početi proizvoditi početkom 2021. godine, godinu dana nakon početka prodaje standardnog modela Q4.

Izvor: klix.ba

Komentari korisnika: