Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

BMW Concept Active Tourer Outdoor 2013 prve fotografije Reviewed by Momizat on . BMW-ov najnoviji koncept donosi kombinaciju sportskog eksterijera i stial  sa kompaktnim dimenzijama i funkcionalnostima. BMW Concept Active Tourer Outdoor je n BMW-ov najnoviji koncept donosi kombinaciju sportskog eksterijera i stial  sa kompaktnim dimenzijama i funkcionalnostima. BMW Concept Active Tourer Outdoor je n Rating: 0

BMW Concept Active Tourer Outdoor 2013 prve fotografije

Advertisement

BMW-ov najnoviji koncept donosi kombinaciju sportskog eksterijera i stial  sa kompaktnim dimenzijama i funkcionalnostima.

BMW Concept Active Tourer Outdoor je najnoviji uvid u budućnost BMW-ovih modela sa sistemom pogona na prednje točkove. Ovaj koncept će evoluirati u BMW 1 Series GT i biće jedan od više od 20 modela sa prednjim pogonom koji će se prodavati u okviru BMW i Mini brendova.

BMW Active Tourer Outdoor Concept kombinuje komfor i dinamičan dizajn sa viskoim nivoom funkcionalnosti i inteligentnim pristupom BMW ConnectedDrive servisu.

Active Tourer Outdoor Concept je plug-in hybrid za pet putnika koji kombinuje novi 1.5-litreni trocilindrični benzinac, elektromotor i lithium ion baterije. Pogon automobila je na sva četiri točka, gdje je benzinski motor zadužen za pokretanje prednje, a elektromotor zadnje osovine.

Kombinovana snaga iznosi 140 kW/190 KS, ubrzanje od 0 do 100 km/h traje manje od 8 sekundi, a najveća brzina je procjenjena na oko 200 km/h. Prosječna potrošnja iznosi 2,5 l/100 km, dok je emisija CO2 manja od 60 gr/km. Automobil se može kretati samo na elektro pogon, a tada može da preći do 30 km. Active Tourer Outdoor Concept je dug je 4350 mm, širok 1833 mm, visok 1576 mm, međuosovinsko rastojanje iznosi 2670 mm, a pažnju privlači i ekskluzivnom Gold Race Orange bojom, aluminijumskim točkovima od 20′ inča, panoramskim krovom i 8-inčnim ekranom u enterijeru.

Komentari korisnika: