Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

BMW M2 M Performance Parts Concept Reviewed by Momizat on . BMW je britanski Goodwood Festival of Speed iskoristio da posetiocima prikaže i koncept verziju modela M2 koja je za više od 60 kg lakša od regularne varijante. BMW je britanski Goodwood Festival of Speed iskoristio da posetiocima prikaže i koncept verziju modela M2 koja je za više od 60 kg lakša od regularne varijante. Rating: 0

BMW M2 M Performance Parts Concept

Advertisement

BMW je britanski Goodwood Festival of Speed iskoristio da posetiocima prikaže i koncept verziju modela M2 koja je za više od 60 kg lakša od regularne varijante.

BMW M2 M Performance Parts Concept (1)

BMW M2 M Performance Parts Concept tako između ostalog ima haubu od ugljeničnih vlakana (čime je masa smanjena za 8 kg), krov je takođe od ugljeničnih vlakana (na njemu se štedi 6 kg), lakši su i poklopac prtljažnika i zadnji difuzor, novi su 19-inčni Frozen Gold točkovi (lakši za 6 kg), pa sedišta (prednja imaju 9 kg a zadnja 13 kg manje), kao i lakši akumulator (ali istog kapaciteta kao i kod regularnog M2).

BMW M2 M Performance Parts Concept (3)

BMW M2 M Performance Parts Concept (4)

BMW M2 M Performance Parts Concept (5)

Tu su i podešavajući amortizeri, auto je niži za 20 mm, a treba pomenuti i lakši kočioni sistem sa novim kočionim kleštima, zlatne linje na spoljašnjosti, kao i alkantaru, ugljenična vlakna i zlatne detalje u unutrašnjosti.

Izvor: autoblog.rs

Komentari korisnika: