Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Citroen DS3 Cabrio Racing koncept Reviewed by Momizat on . Citroen na skorašnjem festivalu brzine u Goodwoodu, ali i na auto showu u Frankfurtu, odlučio izložiti svoj DS3 Cabrio Racing koncept te je automobil upravo pre Citroen na skorašnjem festivalu brzine u Goodwoodu, ali i na auto showu u Frankfurtu, odlučio izložiti svoj DS3 Cabrio Racing koncept te je automobil upravo pre Rating: 0

Citroen DS3 Cabrio Racing koncept

Advertisement

Citroen na skorašnjem festivalu brzine u Goodwoodu, ali i na auto showu u Frankfurtu, odlučio izložiti svoj DS3 Cabrio Racing koncept te je automobil upravo predstavio javnosti u punom sjaju.

Radi se o cabrio verziji DS3 Coupe Racing koncepta, a vrlo je vjerojatno kako najavljuje serijski model.
Za pogon je zadužen isti 1.6-litreni THP turbo motor od 202 KS, a isti je ostao i sam styling modela. Automobil koristi 19-inčne alu-felge u sjajno crnoj boji, dok u oči upadaju i detalji od crnog kroma na poklopcima retrovizora, ručkama vrata i prtljažniku.

Ostala oprema uključuje obojana kočiona kliješta, krov od crne tkanine, presvlake od Nappa kože i alcantare za sjedala u putničkoj kabini te posebne detalje na kontrolnoj ploči i ručici mjenjača.

Komentari korisnika: