Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Da li je Mazda Vision Coupe zaista najbolji koncept godine? Reviewed by Momizat on . Mazda Vision Coupe koncept nastavlja svoju globalnu turneju koja je počela sa Sajma automobila u Tokiju prošle godine. Nakon što je predstavljena u Los Anđelesu Mazda Vision Coupe koncept nastavlja svoju globalnu turneju koja je počela sa Sajma automobila u Tokiju prošle godine. Nakon što je predstavljena u Los Anđelesu Rating: 0

Da li je Mazda Vision Coupe zaista najbolji koncept godine?

Advertisement

Mazda Vision Coupe koncept nastavlja svoju globalnu turneju koja je počela sa Sajma automobila u Tokiju prošle godine. Nakon što je predstavljena u Los Anđelesu u novembru, sada je stigla i na ženevski sajam automobila.

Mazda Vision Coupe (1)

S obzirom da smo o ovom modelu već nekoliko puta pisali, i da je i nama kao i vama sve već manje-više poznato, nije bilo nekih razloga da ponovo pišemo o njemu. Sve do sinoć, kada je ovaj koncept osvojio još jedno priznanje tokom najvećeg automobilskog sajma u Evropi. Još jednom je proglašen za „najbolji koncept godine“.

Nagrada je dizajneru uručena tokom „noći automobislkog dizajna“ u Ženevi, a pre nje je isti model osvojio nagradu za „najlepši koncept automobil godine“ koja je kompanijai uručena prošlog meseca u Parizu.

Mazda Vision Coupe (3)

Za ovaj model je glasalo 18 sudija, među kojima je bilo i nekoliko direktora dizajna koji rade u velikim automobilskim kompanijama.

Niko ne osporava činjenicu da je Mazda Vision Coupe jedan predivan koncept automobil, ali moramo priznati da nam je veoma teško da se odlučimo između njega i nekoliko drugih sjajnih koncepta koji su izloženi u Ženevi, poput BMW M8 Gran Coupe, Hyundai Le Fil Rouge, Pininfarina HK GT i Toyota GR Supra.

Mazda Vision Coupe (2)

Koji od ovih navedenih modela je po vašem mišljenju najlepši?

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: