Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Električni Mitsubishi e-Evolution concept Reviewed by Momizat on . Nove fotografije koje je objavio Mitsubishi za električni crossover koncept izgledaju futuristički, ali ime je preuzeo od legendarno sportskog Evolutiona. Futur Nove fotografije koje je objavio Mitsubishi za električni crossover koncept izgledaju futuristički, ali ime je preuzeo od legendarno sportskog Evolutiona. Futur Rating: 0

Električni Mitsubishi e-Evolution concept

Advertisement

Nove fotografije koje je objavio Mitsubishi za električni crossover koncept izgledaju futuristički, ali ime je preuzeo od legendarno sportskog Evolutiona.

Mitsubishi e-Evolution concept (1)

Futuristički dizajn e-Evolutiona najavljuje u kojem smjeru će se kretati budući dizajn Mitsubishijevih automobila koji će nam doći.

Ipak ovakav stilski pristup neće ugoditi svakom ukusu pa će izazvati brojne komentare i to itekako na konzervativnim simpatizerima originalnog Mitsubishija Evo.

Mitsubishi e-Evolution concept (2)

Za pogon e-Evolution koristi tri elektromotora. Jedan šalje snagu na prednju osovinu, a druga dva pokreću zadnje kotače, tj. ima pogon na sve kotače.Također će biti opremljen naprednom tehnologijom umjetne inteligencije koja koristi senzore i kamere na automobilu da olakša vožnju vozaču i sl.

Službena premijera će biti održana u Tokiju 25. listopada.

Izvor: autoportal.hr

Komentari korisnika: