Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Honda S660 Neo Classic Racer i Civic Versatilist Reviewed by Momizat on . I Honda je najavila da će predstojeći Tokyo Auto Salon tjunera iskoristiti da javnosti prikaže nekoliko modifikovanih vozila. Među njima je i koncept S660 Neo C I Honda je najavila da će predstojeći Tokyo Auto Salon tjunera iskoristiti da javnosti prikaže nekoliko modifikovanih vozila. Među njima je i koncept S660 Neo C Rating: 0

Honda S660 Neo Classic Racer i Civic Versatilist

Advertisement

I Honda je najavila da će predstojeći Tokyo Auto Salon tjunera iskoristiti da javnosti prikaže nekoliko modifikovanih vozila.

Honda S660 Neo Classic (1)

Među njima je i koncept S660 Neo Classic Racer, dakle trkačka verzija malog dvoseda sa centralno postavljenim motorom i zadnjim pogonom.

Honda S660 Neo Classic (2)

Automobil je za ovu priliku dobio i proširenja blatobrana, prednji spojler, zadnji spojler, trkačke trake, nove točkove, doterana prednja svetla, nove retrovizore…

U kratkoj vesti se ne navodi koji motor pokreće ovaj automobil, ali standardna Honda S660 ima trocilindrični turbo agregat od 660 kubika, sa 47 kW/64KS pri 6000 o/min. i 104 Nm, u kombinaciji sa šestostepenim manuelnim menjačem ili opcionom CVT transmisijom.

Honda-Civic-Versatilist

Još jedan zanimljiv koncept biće i Civic Versatilist, u stvari Civic hatchback sa povišenim klirensom, zaštitnim elementima na karoseriji i sa novim, većim alu točkovima.

Izvor: autoblog.rs

Komentari korisnika: