Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Hyundai HyperEconiq Ioniq Reviewed by Momizat on . Još jedan modifikovani Hyundai koji će premijeru imati na ovogodišnjem SEMA sajmu tjunera u Las Vegasu je i ovaj HyperEconiq Ioniq, najavljen kao "inovatni konc Još jedan modifikovani Hyundai koji će premijeru imati na ovogodišnjem SEMA sajmu tjunera u Las Vegasu je i ovaj HyperEconiq Ioniq, najavljen kao "inovatni konc Rating: 0

Hyundai HyperEconiq Ioniq

Advertisement

Još jedan modifikovani Hyundai koji će premijeru imati na ovogodišnjem SEMA sajmu tjunera u Las Vegasu je i ovaj HyperEconiq Ioniq, najavljen kao “inovatni koncept”.

Hyundai HyperEconiq Ioniq

Automobil je napravljen u saradnji Hyundaija i firme Bisimoto Engineering, pri čemu je između ostalog opremljen Bisimoto Dream Aero paketom od ugljeničnih vlakana (prednji spojler, pragovi, poklopci zadnjih točkova), 19-inčnim točkovima od ugljeničnih vlakana, zadnjim spojlerom, Buddy Club kočionim kleštima i Progress Performance oslanjanjem.

Hyundai za sada nije saopštio detalje o performansama, ali je navedeno da je kombinovana potrošnja goriva smanjena na 2,9 l/100 km.

Izvor: autoblog.rs

Komentari korisnika: