Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Hyundai RM16 N concept Reviewed by Momizat on . Hyundai je na sajmu automobila u Busanu danas predstavio novu, treću verziju sportskog RM concepta (Racing Mid-Ship), koji se pre svega odlikuje centralno posta Hyundai je na sajmu automobila u Busanu danas predstavio novu, treću verziju sportskog RM concepta (Racing Mid-Ship), koji se pre svega odlikuje centralno posta Rating: 0

Hyundai RM16 N concept

Advertisement

Hyundai je na sajmu automobila u Busanu danas predstavio novu, treću verziju sportskog RM concepta (Racing Mid-Ship), koji se pre svega odlikuje centralno postavljenim motorom.

Hyundai RM16 N concept (1)

Nakon RM14 i RM15 verzija (predstavljenih 2014. odnosno 2015. godine), Hyundai je ove godine prikazao i RM16 N concept, pri čemu je slovo N u nazivu tu zbog njihove divizije za sportske automobile.

Ovogodišnji RM16 N concept se u odnosu na ranije verzije razlikuje po modifikovanom izgledu, usklađenom sa novijim modelima ove marke.

Hyundai RM16 N concept (2)

Motor je i dalje 2,0 litarski četvorocilindraš sa el. kompresorom i 220 kW/300KS i 383 Nm, uparen sa šestostepenim manuelnim menjačem, dok je pogon na sva četiri točka.

Hyundai RM16 N concept (3)

Treba reći da je odnos mase napred / nazad iznosi 43 odsto / 57 odsto, kao i da deo paketa između ostalog čine i el. LSD diferencijal, sportski izduvni sistem i automatski kontrolisani zadnji spojler.

Izvor: autoblog.rs

Komentari korisnika: