Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Kia SP Concept Reviewed by Momizat on . Kia Motors će na predstojećem sajmu automobila u Nju Delhiju ("Auto Expo 2018") predstaviti i koncept novog SUV-a, kratko nazvanog SP Concept. Za sada o njemu n Kia Motors će na predstojećem sajmu automobila u Nju Delhiju ("Auto Expo 2018") predstaviti i koncept novog SUV-a, kratko nazvanog SP Concept. Za sada o njemu n Rating: 0

Kia SP Concept

Advertisement

Kia Motors će na predstojećem sajmu automobila u Nju Delhiju (“Auto Expo 2018″) predstaviti i koncept novog SUV-a, kratko nazvanog SP Concept.

Kia SP Concept (1)

Za sada o njemu nema mnogo detalja, sem da se radi o najavi budućeg serijskog B-SUV modela sa 5 sedišta za indijsko tržište, a kojim će Kija tamo konkurisati Hyundiju Creta.

Kia SP Concept (2)

Kia SP Concept (3)

SP Concept je po najavama fabrike inspirisan “indijskim nasleđem”, uz “hrabar i sofisticirani pravac” kompanijog dizajnerskog rečnika.

Kia SP Concept (4)

Serijski model će se na tržištu pojaviti u drugoj polovini 2019. godini, pri čemu će se za proizvodnju brinuti Kijina fabrika u Anantapuru u Indiji. U ponudi bi mogli da se nađu novi 1,5 litarski dizel motor i 1,6 litarski dizelaš, kao i manuelni i automatski menjač (oba sa po 6 stepeni).

Kia SP Concept (5)

Više detalja nas očekuje 7. februara kada će SP Concept imati zvaničnu promociju.

Izvor: autoblog.rs

Komentari korisnika: